Plast från GOP - Glasfiber & Plastprodukter

Takplast

Släpp in ljuset med slagtålig takplast. Esslon, Suntuf och Skylon är tre trapetsplattor med hög kvalitet för dig som vill bygga ett tak som släpper igenom solljuset samtidigt som det håller i många år framöver. Förutom att du får en ljus och trivsam miljö under taket kan du vara säker på att takplasten står emot väder och vind under många år framöver. Taken är utvecklade för att hålla i vårt skandinaviska klimat och passar utmärkt som skyddande tak ovanför altanen, terrassen eller balkongen. Takplasten kan även användas som ljusgenomsläpp i t.ex. stallutbyggnader eller som innertak i lador.

Kanaltak

Kompletta kanaltak av slagtålig och isolerande kanalplast som ger ett behagligt ljusgenomsläpp till uterummet, altanen eller terrassen. Kanaltakskivorna är tillverkade i okrossbar polykarbonat som gör dem mycket väderbeständiga samtidigt som de har goda isolerande egenskaper. Kanaltakskivorna finns i fyra olika tjocklekar: 10, 16, 32 och 50 mm. Till takskivorna finns ett komplett system av smidiga tillbehör som förlänger livslängden och underlättar vid montering. Det unika profilsystemet har färdigmonterade gummilister samtidigt som blandningen av material skapar en bruten köldbrygga som motverkar kondens.

Plana plaster

Underhållsfria och slitstarka plaster i olika utföranden som passar en mängd olika ändamål, t.ex i lantbruksmiljöer, som skyddsplast eller för hobbyändamål.

Vi har dessutom marknadens bredaste sortiment av plana plaster som tillhör vårt industrisortiment.

Vid mer information Kontakta Oss eller Besök Hidingebro bygghandel!

www.gop.se